Anabolen kopen op Apotheek Medicijnen

Bij Apotheek Medicijnen kun je eenvoudig verschillende anabolen kopen. Kies een anabolen steroïden uit die aansluit bij je behoeftes. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij werken uitsluitend met hoogstaande merken waarmee je maximale resultaten kunt behalen.

Anabolen kopen bij Apotheek Medicijnen

Bij Apotheek Medicijnen kun je terecht als je anabolen wilt kopen om maximale resultaten te behalen. Wij verkopen uitsluitend top merken die veilig & betrouwbaar zijn. Mochten er producten bij zitten waarmee je rekening moet houden met bijwerkingen dan beschrijven wij dit duidelijk. Bij ons staat service en kwaliteit producten hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat jij jouw ultieme sportresultaten kunt vervullen met onze producten. Heb je eventuele vragen of hulp nodig bij het kopen van anabolen of bij het vinden van een geschikte anabolen kuur? Dan kun je zelfs eenvoudig contact opnemen met onze klantenservice die via de mail 24/7 bereikbaar is. 

Wij zullen je altijd een eerlijk advies geven zodat jij alle producten in huis hebt, inclusief een eventuele nakuur die nodig kan zijn nadat de kuur is afgelopen. Zo kun je met de juiste begeleiding van Apotheek Medicijnen met een gerust hart de juiste producten kopen en gebruiken.

anavar kopen

 IDEAL – BANCONTACT – BITCOIN

Waarom Apotheek Medicijnen?

Bij Apotheek Medicijnen hebben wij al jarenlange ervaring met de verkoop van allerlei anabolen. Hierdoor hebben wij veel feedback gekregen van onze klanten en weten wij precies wat de beste merken zijn. Wij vinden het belangrijk om uitsluitend producten aan te bieden waar onze klanten echt wat aan hebben. Wij zijn een webshop die 100% betrouwbaar en veilig is. Je kunt met verschillende betalingsmogelijkheden bij ons afrekenen!

Anabolen kopen | Kuren | Pillen & Injects

Veilig betalen met ideal, bancontact of bitcoin

Discrete en snelle levering met DHL

Veilig online anabolen kopen bij een specialist

Anabolen kun je innemen door middel van pillen of het direct te injecteren. Alle anabolen heeft zijn eigen manier van gebruiken en deze zijn niet allemaal hetzelfde. Het is belangrijk dat je nagaat wanneer je wat moet gebruiken. Dit is ook ontzettend belangrijk bij het nemen van een kuur. Op onze anabolen kuur pagina staat veel informatie met betrekking tot de verschillende anabolen en de schema’s waar je je aan kunt houden.

Met het gebruik van anabolen moet je zorgvuldig omgaan. Je wilt natuurlijk niet zomaar een pil gebruiken of iets injecteren. Bij ons kun je veilige en originele anabolen kopen die uitsluitend van de hoogste kwaliteit zijn. Wij verkopen de anabolen van de volgende A-merken:

 • SPL
 • MP Musclepharm
 • Mutant Gear

Dit zijn de merken die de beste anabolen op de markt hebben. Wij verkopen van deze merken ook totaalpakketten waarmee je kunt kuren. 

Het gebruik van Anabolen

Hieronder staat het gebruik van de meest gebruikte anabolen besproken.  Op het moment dat je het onderstaande product in een kuur ziet staan, dan weet je dat je het altijd op de onderstaande manier moet gebruiken. Ga hier nooit overheen. Wij willen dat jij een ultiem resultaat behaalt met het gebruik van onze producten.

 • Anavar: 10 – 70 mg per dag – halfwaardetijd 9 uur, 2 keer per dag
 • Winstrol: 10 – 50 mg per dag – halfwaardetijd 1 dag, 2 keer per dag
 • Dianabol: 10 – 50 mg per dag – halfwaardetijd 6 uur, 2 keer per dag
 • Anadrol: 50 – 100 mg per dag – halfwaardetijd 9 uur, 2 keer per dag
 • Testosteron Enanthaat: 200 – 600 mg per week – halfwaardetijd 10.5 dagen, 1 keer per week
 • Boldenone Undecylenaat: 200 – 500 mg per week – halfwaardetijd 14 dagen, 1 keer per week
 • Deca: 200 – 400 mg per week – halfwaardetijd 14 dagen, 1 keer per week
 • Primobolan Enanthate: 200 – 400 mg/week – halfwaardetijd 10.5 dagen, 1 keer per week

Wil je graag een anabolen steroïden gebruiken die hier niet bij staat? Neem dan even contact met ons op met betrekking tot het gebruik hiervan. Zorg dat je de anabolen zorgvuldig en optimaal gebruikt om een ideaal resultaat te behalen. 

Anabolen kopen voor een kuur

Wil je graag anabolen kopen voor een kuur? Dan kun je bij ons op de webshop zelfs complete pakketten kopen van Mutant Gear waarmee je kan starten met kuren. De andere merken die wij verkopen zijn SPL en Muslepharm. Dit zijn alle merken die zichzelf al bewezen hebben en ze produceren uitsluitend professionele producten waarmee je de beste resultaten kunt behalen. Als je anabolen online wilt kopen zorg dan dat je dit doet bij een betrouwbare webshop. Op het moment dat je anabolen van slechte kwaliteit koopt kan dit alleen nadelig voor jezelf zijn. Dit wil je ten alle tijden voorkomen. Hieronder kun je direct zoeken in ons totale assortiment om het product te vinden dat aansluit bij je wensen en je behoeftes. We hebben verschillende kuren in ons assortiment die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden.

Kant en klare anabolen kuren kopen bij Apotheek Medicijnen

Bij Apotheek Medicijnen is het mogelijk om kant en klare pakketten te kopen voor een kuur. Hierdoor heb je alles wat je nodig hebt eenvoudig in huis zodat je kan beginnen met kuren. Bij een kuur is het belangrijk dat je er zelf voldoende bij sport. Het resultaat komt uiteraard niet vanzelf.

Pillen of injecteren?

Wij krijgen regelmatig de volgende vraag bij het kopen van anabolen; is het beter om pillen/tabletten te gebruiken of is injecteren beter? Hier hebben wij een duidelijk antwoord op namelijk: Injecteren werkt langdurig en is minder schadelijk. Dit is ook de reden dat je het langer kunt gebruiken. Het is ook beter voor de massa. Pillen mogen maar maximaal 6 weken achter elkaar gebruikt worden. Pillen zijn wel toegankelijker voor beginners. Zorg dat je pas na je 18e levensjaar begint met anabolen. Hiervoor is je lichaam nog in de groei en kan dit schadelijk zijn. 

Bij verschillende kuren kunnen pillen en injects met elkaar gecombineerd worden. Dit noemen we ook wel anabolen stacken. Op de anabolen kuur pagina kun je hier meer over lezen.

Anabolen kopen - betalen en levering

Je kunt bij apotheek medicijnen eenvoudig anabolen kopen en deze afrekenen met Ideal, bitcoin of bancontact als je in België woont. De anabolen worden vaak de zelfde dag nog verstuurd en je hebt deze binnen 2 werkdagen in huis.  Wij willen je alvast bedanken voor het vertrouwen en het plaatsen van je bestelling. Als je vragen hebt neem dan eenvoudig contact met ons op.  Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

  Winkelwagen
  error: Content is protected !!