Anabolen kuur

Anabolen Kuur van Apotheek Medicijnen

Wil jij een anabolen kuur van Apotheek Medicijnen? Dan ben je op de juiste pagina! Bij onze online apotheek kun je terecht voor medicijnen, erectiemiddelen en anabolen. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende kuren die je kunnen helpen om je sportieve resultaten te behalen. Kies je favoriete anabolen kuur uit.

Uitleg over anabolen kuur

Sommige anabole steroïden worden oraal ingenomen, andere worden intramusculair geïnjecteerd, en weer andere worden geleverd in de vorm van gels of crèmes die op de huid worden aangebracht.35 Veel gebruikers beginnen met de orale vorm en gaan dan over op injecteerbare vormen, omdat de laatste minder leverschade veroorzaken. Orale steroïden verdwijnen echter sneller uit het lichaam, waardoor dit vaak de voorkeursroute is voor gebruikers die zich zorgen maken over drugstests. De doses die mensen innemen die deze stoffen misbruiken, kunnen 10 tot 100 keer hoger zijn dan de doses die worden gebruikt om medische aandoeningen te behandelen.

Orale anabolen

In een anabolen kuur kunnen verschillende soorten zitten.

Orale steroïden

 • Anadrol (oxymetholon)
 • Anavar (oxandrolon)
 • Dianabol (methandienon)
 • Winstrol (stanozolol)
 • Restandol (testosterondecanoaat)

Injecteerbare steroïden

 • Deca-Durabolin (Nandrolone DECANOAAT)
 • Durabolin (nandrolone phenpropionate)
 • Depo-Testosterone (testosteron cypionate)
 • Agovirin (testosteronpropionaat)
 • Retandrol (testosteronfenylpropionaat)
 • Equipoise (boldenone undecylenaat)

Anabolen kuur voor beginners

Er zijn verschillende soorten beschikbaar als we het hebben over een anabolen kuur.

Het kiezen van een kortere halfwaardetijd steroïde als uw eerste kuur maakt het makkelijker om over eventuele bijwerkingen te voorkomen. Het vinden van een evenwicht tussen effectieve resultaten en milde bijwerkingen is belangrijk voor een beginner. Dat betekent dat je de dosering matig moet houden en zorgvuldig moet overwegen welke stoffen je het eerst moet gebruiken.

De grootste factor die je waarschijnlijk in overweging neemt is “Ga ik voor orals of injectables?”. Orals zijn ongetwijfeld veel minder ontmoedigend dan injecteren voor de eerste keer bij een anabolen kuur. Maar het beperkt de bijwerkingen aanzienlijk. Terwijl orals gemakkelijker zijn om in te nemen, ze komen met toxische bijwerkingen voor de lever.

Welke vorm u ook besluit te gebruiken voor uw anabolen beginners kuur, uw volgende stap is om erachter te komen welke steroïde verbindingen je gaat kiezen.

Anabolen kuur voor gevorderden

Een gevorderde gebruiker van een anabolen kuur is iemand die een zeer hoog niveau van zowel praktische ervaring met het gebruik van verschillende soorten steroïden heeft bereikt. Maar ook de kennis van hoe de verbindingen werken en welke voor- en nadelen er precies aan verbonden zijn uit zijn hoofd kent.

Het kost tijd om een zelfverzekerde geavanceerde steroïden gebruiker te worden, dus als je het zover hebt geschopt dan kun je jezelf beschouwen als in de benijdenswaardige groep van steroïdengebruikers van hoog niveau.

Op dit punt zult u niet op zoek zijn naar een standaard anabolen kuur, maar kijken naar een meer geavanceerde en vaak meer krachtige steroïde cyclus.

Geavanceerde anabolen kuren zijn vaak (maar niet altijd) betrokken met stapels steroïden, en vaak richten op de meer uitdagende, riskante of gewoon meer potente verbindingen die komen met enorme voordelen. Voorbeelden zijn Trenbolone, Dianabol en Anadrol. Een andere strategie is om veel hogere doses dan gemiddeld te gebruiken.

En alleen maar omdat je geavanceerde gebruiker bent, betekent het niet dat je moet opgeven met behulp van elementaire testosteron verbindingen – het draait allemaal om de manier van innemen en de motivatie die u heeft.

Het gebruik van hogere doseringen van anabolen maakt je niet automatisch een geavanceerde gebruiker – er is veel meer aan verbonden dan dat.

Wat heb je nodig om een gevorderde gebruiker te zijn?

Er zijn twee belangrijke gebieden die uiteindelijk zal bepalen of je nu kunt jezelf beschouwen als een geavanceerde anabole steroïde gebruiker. Deze zijn:

De ervaring die in de loop der tijd is vergaard, waaronder verschillende soorten anabolen kuren, trainingsregimes, herstel en PCT, en theoretische kennis over de werking van steroïden. Dit is alleen mogelijk met vele jaren ervaring in het gebruik van anabole steroïden.

Een grondige kennis van je eigen lichaam en welke effecten (zowel positieve als negatieve) steroïden op jou persoonlijk hebben. Hoe u op steroïden reageert kan sterk verschillen van dat van andere mensen; dus alleen ervaring uit de eerste hand telt en ook dat kost weer een aantal jaren om te verwerven.
Al deze aspecten samen maken een gevorderde steroïden gebruiker.

Anabolen kuur

Uitleg van een anabolen kuur of anabolen schema

Met een anabolen kuur of anabolen schema dien je je te houden aan een bepaald ritme van het innemen van de anabolen. Het is hierbij belangrijk dat je je houdt aan het schema zodat je optimale resultaten kunt behalen. Hierbij moet je denken aan het dagelijks of wekelijks innemen van een vaste dosis. Hierbij kun je zelf kiezen tussen pillen of een injectie. Je hebt verschillende anabolen met verschillende doeleinden. Sommige anabolen zijn ervoor om te ‘’cutten’’ of te wel afvallen, en andere anabolen zijn er om te ‘’bulken’’ of te wel aankomen.

Hoe lang duurt een anabolen kuur of anabolen schema?

De lengte van een anabolen kuur of anabolen schema varieert tussen een paar tot 8 weken nemen van dezelfde anabolen steroïden. Sommige varianten van testosteron worden jaren achter elkaar gebruikt.

Waar moet je rekening mee houden? 

 • Bij een anabolen kuur is het belangrijk dat je rekening houdt met het resultaat dat je boekt met de kuur. Na een periode van kuren zal er geen vooruitgang meer zijn. De enige reden om dan door te gaan met het gebruik van anabolen is om de behaalde resultaten vast te houden en geen volume te verliezen. Let op dat je niet te lang doorgaat met een anabolen kuur. De meeste langwerkende kuren beginnen pas na een aantal weken te werken.

 • De pillen beschadigen je lever, het is daarom uiterst belangrijk om er op tijd mee te stoppen. In het begin zullen de beschadigingen door de bijwerkingen minimaal zijn. Na verloop van tijd kan dit echter wel gevaarlijk worden.

De verloop van een anabolen kuur heeft dus ook sterk te maken met de behaalde resultaten en/of er nog meer resultaat behaald kan worden. Het tweede punt is de gezondheid. Deze mag natuurlijk niet in gevaar komen.

 
Anabolen kopen

Wat is een geschikte anabolen kuur of anabolen schema voor jou?

Er zijn verschillende anabolen beschikbaar voor verschillende doeleinden. Probeer altijd een anabool uit te zoeken die past bij je persoonlijke wensen. Onderaan bespreken we een aantal verschillende kuren.

 De volgende anabolen zijn ervoor om aan te komen in massa:

 • Testosteron
 • Anadrol
 • Dianabol

De volgende anabolen zijn ervoor om droge spiermassa te kweken:

 • Trenbolon
 • Anavar
 • Winstrol
 • Boldenon
 • Deca
 • Primobolan

De volgende anabolen zijn er voor vetverbranding:

 • Clenbuterol
 • T2
 • T3

Hieronder staan een aantal verschillende kuren besproken.

Voordat we de verschillende kuren bespreken leggen we uit hoe je de verschillende producten qua dosis per dag/week moet innemen en met welke frequentie:

 • Anavar: 10 – 70 mg per dag – halfwaardetijd 9 uur, 2 keer per dag
 • Winstrol: 10 – 50 mg per dag – halfwaardetijd 1 dag, 2 keer per dag
 • Dianabol: 10 – 50 mg per dag – halfwaardetijd 6 uur, 2 keer per dag
 • Anadrol: 50 – 100 mg per dag – halfwaardetijd 9 uur, 2 keer per dag
 • Testosteron Enanthaat: 200 – 600 mg per week – halfwaardetijd 10.5 dagen, 1 keer per week
 • Boldenone Undecylenaat: 200 – 500 mg per week – halfwaardetijd 14 dagen, 1 keer per week
 • Deca: 200 – 400 mg per week – halfwaardetijd 14 dagen, 1 keer per week
 • Primobolan Enanthate: 200 – 400 mg/week – halfwaardetijd 10.5 dagen, 1 keer per week

Lees de anabolen kuur goed door en bekijk welke anabolen steroïden erin zitten zodat je hierboven precies kunt zien hoe vaak je het mag en kan gebruiken

De verschillende kuren van Apotheek Medicijnen

Anavar kuur

Dit is de meest simpele anabolen kuur, je moet voor een bepaalde periode dezelfde anabolen steroïden gebruiken.

Week 1 t/m 6Anavar30 mg per dag

Dianabol kuur

Dit is een anabolen kuur die je kunt gebruiken als je wilt aankomen in spiermassa, maar nog niet wilt injecteren. Je dient hierbij wel een nakuur te nemen in de vorm van nolvadex.

Week 1 t/m 6

Dianabol

40 mg per dag

Week 7 t/m 10

Nolvadex

20 mg per dag

Testosteron kuur

Bij deze anabolen kuur dient er geïnjecteerd te worden. De langwerkende testosteron dient 1 keer per week geïnjecteerd te worden!

Week 1 t/m 10

Testosteron Enanthaat

500 mg per week

Week 13 t/m 16

Nolvadex

20 mg per dag

In de bovenstaande testosteron kuur wordt alleen testosteron gebruikt en sluit je af met een nakuur.

Anabolen ''Stacking'' kuren

Met het stacken in een anabolen kuur wordt bedoelt dat je verschillende anabolen door elkaar gebruikt om een beter resultaat te behalen. Hierbij moet je rekening houden dat je 3 verschillende stacking opties hebt:

 • Modificatie: De werking van anabolen veranderen
 • Compensatie: Gebreken opvullen
 • Synergie: Het door elkaar gebruiken van anabolen om meer resultaat te behalen.
Want zoals je weet bij sporten heeft ieder zo zijn eigen voorkeur. Ga voor een stacking anabolen schema dat aansluit bij je wensen.

Voorbeelden van Stacking kuren

Hieronder kun je de verschillende kuren bekijken die te maken hebben met het stacken van anabolen.

Testosteron Deca Massa kuur

Dit is een synergie kuur. Hierbij worden pillen en injectie gecombineerd. Een anabolen kuur of anabolen schema die bij sporters goed in de smaak valt. Deze kuur sluit je af met een nakuur.
 
Week 1 t/m 4Dianabol40 mg per week
Week 1 t/m 10Testosteron Enanthaat500 mg per week
Week 1 t/m 10Deca400 mg per week
Week 13 t/m 16Nolvadex40 mg per dag

Testosteron droge massa kuur

De volgende kuur die we gaan bespreken is de testosteron droge massa kuur. Deze kuur is ook op basis van synergie. Zo kunnen er de meeste resultaten worden behaald door een anabolen kuur.

Week 1-3Testosteron Propionaat100 mg per 2 dagen
Week 1 t/m 10Testosteron Enanthaat500 mg per week
Week 1 t/m 10Masteron Enanthaat400 mg per week
Week 9 t/m 12Winstrol30 mg per dag
Week 13 t/m 16Nolvadex20 mg per dag

Trenbolone droge massa kuur

De laatste kuur die we gaan bespreken is de trenbolone droge massa kuur. Een enorm sterke anabolen kuur met trenbolone, dit is de sterkste droge massa bouwer.

Week 1 t/m 6Winstrol30 mg per dag
Week 1 t/m 10Trenbolone Enanthaat400 mg per week
Week 1 t/m 10Testosteron Enanthaat250 mg per week
Week 13 t/m 16Nolvadex20 mg per dag

Vragen of uitleg nodig bij het kiezen van een kuur?

Heb jij vragen of wil je bepaalde dingen weten over de verschillende kuren? Dan kun je eenvoudig contact met ons opnemen in het contactformulier. Want bij Apotheek Medicijnen kun je ook terecht voor medicatie zoals temazepam, oxazepam, zolpidem, zopiclon en lorazepam en bromazepam.

Winkelwagen
error: Content is protected !!