Anavar voor en na foto

Resultaten van een anavar kuur

Anavar (oxandrolon) werd in 1962 gecreëerd om de vetvrije spiermassa te verhogen bij patiënten die leden aan cachexie (spierafbraakziekte). Het duurde echter niet lang voordat anavar een grote hit werd in bodybuilding, vanwege zijn anabole en vetverbrandende eigenschappen.

Niet alleen werd anavar een zeer begeerd cutting-steroïde, maar het bleek ook goed te worden verdragen door gebruikers; vrouwen en kinderen ondervonden geen schade in klinische tests. Hoewel anavar later verboden werd voor recreatief gebruik, nemen veel mannen en vrouwen het vandaag de dag nog steeds om hun spiermassa en -definitie te vergroten en hun vetpercentage te verminderen.

Vandaag de dag kopen sportschoolgangers anavar meestal bij professionele webshops zoals apotheek medicijnen. We weten dus waarom er zo’n grote vraag naar anavar is, maar hoe zit het met de resultaten?

Anavar voor- en na foto's

De resultaten van een gebruiker op anavar zullen afhangen van hun cyclus, dosis, genetica, dieet en trainingsroutines. Echter, beginners zullen aankomen in spiermassa en vet verliezen door middel van een 5-6 weken cyclus. Hieronder de resultaten van iemand die een anavar kuur heeft gebruikt: 

Anavar voor en na foto

Dit is iemand die anavar heeft gebruikt (zijn naam zal anoniem blijven). Zie hoe hij er aanzienlijk gespierder uitziet; vooral in de armen, schouders en rug.

Ook zijn buikspieren en schouders zijn veel meer gedefinieerd, als gevolg van een aanzienlijk vetverlies. Deze gebruiker is veranderd van opgeblazen naar mager en gespierd.

Wordt sterker door een anavar kuur

Een factor die niet voor de hand ligt als je naar voor/na-foto’s kijkt, is krachttoename.

Ondanks het feit dat het een cutting-steroïde is dat magere spiermassa bevordert; is anavar een steroïde waarmee kracht toeneemt.

Dit kan worden toegeschreven aan de verdeling van vocht en de verhoogde opname van ATP in de spiercellen. ATP is een energiemolecuul waarvan is aangetoond dat het de spierkracht en het uithoudingsvermogen vergroot. Sporters kunnen zich dus krachtiger voelen tijdens de training en in staat zijn intensiever te trainen (zwaardere gewichten heffen gedurende langere perioden).

Over het algemeen kunnen beginners ervaren zo veel als een 20% toename op liften, van een anavar cyclus.

Bij het opheffen van zware op anavar, kunnen gebruikers het beste rust nemen tussen sets, de “pump” kan intens worden; vooral in de onderrug.

Een kuur bestellen bij Apotheek Medicijnen.

Bij Apotheek Medicijnen kun je anabolen kopen voor een anabolen kuur. Het kopen van testosteron, anavar, winstrol en dianabol is makkelijk en eenvoudig.

Winkelwagen
error: Content is protected !!