Azitromicine 500 mg

50.00

Title Aantal Korting
Bulk korting 5 - 9 5%
Bulk korting 10 - 14 7%
Bulk korting 15 + 10%
Categorie:

Azitromicine 500 mg

Attentie: Bent u op zoek naar een nieuw medicijn?

Azitromycine is een antibioticum dat bacteriën bestrijdt. Het werkt niet tegen verkoudheid, griep of andere virale infecties. Dit geneesmiddel behandelt alleen bacteriële infecties. Het behandelt geen virale infecties zoals verkoudheid of griep. Onnodig gebruik of overmatig gebruik van een antibioticum kan leiden tot een verminderde werkzaamheid.

U moet weten dat dit geneesmiddel niet snel genoeg werkt om een bronchiale infectie zoals longontsteking en andere van dit type te behandelen; daarom kan uw arts, als hij/zij deze aandoeningen vaststelt, een ander antibioticum voorschrijven dat hiertegen effectief is, om er zeker van te zijn dat u thuis de juiste behandeling krijgt! Als u regelmatig medicijnen gebruikt, is het belangrijk dat u azithromycine precies inneemt zoals voorgeschreven door uw arts om het evenwicht tussen de medicijnen in uw lichaam niet te verstoren!

Stop NIET met de inname tenzij uw arts u dit heeft opgedragen! De meest voorkomende bijwerking is diarree die meestal afneemt na 2-3 dagen behandeling, maar als het aanhoudt neem dan onmiddellijk contact met ons op zodat we dit probleem samen met onze artsen kunnen oplossen! Wij bieden 24 uur per dag 7 dagen per week gratis consultaties aan via telefoon of live chat optie beschikbaar op onze website – klik hier en volg de instructies zorgvuldig op wanneer daarom wordt gevraagd! Aarzel a.u.b. NIET om direct contact met ons op te nemen als u vragen heeft over dosering, hoe lang het duurt voordat ik resultaat zie etc., wij helpen u altijd graag persoonlijk zonder vertraging wanneer dat mogelijk is tijdens kantooruren.

Winkelwagen
error: Content is protected !!